top of page

Kai galvą ir mandagumą palieki NYC


Gegužės 6 dieną sutokiau Gintarę ir Julių. Taigi geras oras Kaune tą dieną buvo mano dėka. Na ir foto bus jau visai greitai - liepos menėsį.

Visas rekomendacijas ir pasakojimą apie šią nuostabią šventę surašysiu vėliau, nes tikrai bus ką papasakoti ir parodyti .Dabar noriu pasidalinti vieninteliu blogu dalyku atsitikusiu pasiruošimo metu - #jurgitabridal

Prieš tai neteko man su ja dirbti, bet mačiau jos darbus žurnale ir fotografų portfolio. Atsiliepimų mažoka,informacijos irgi, bet suknelės nuotraukose atrodė tikrai simpatiškos. Patiko ir nuotakai.

Į pirmą susitikimą Gintarė ėjo viena, nes jos abi iš Kauno ir sakė man "nesiparinti". Susisiekiau su Jurgita, pasakiau, kad ateis mano nuotaka, Jurgita labai mandagiai atrašė. Na lyg ir viskas tvarkoje. Po susitikimo irgi susikontaktavome, ji vis dar labai maloniai bendravo, netgi komplimentų nepagailėjo. Gintarė irgi liko patenkinta pirmuoju susitikimu.

Po kažkurio laiko, arčiau šventės, jeigu tiksliau likus 2 savaitėm iki jos, buvome sutarę dėl primatavimo. Atvažiavau iš Vilniaus, kad pažiūrėti rezultato, ateinu prie Jurgitos studijos, durys uždarytos, žaliuzėz nuleistos. Pirma mintis - pamiršo. Antra mintis - vėluoja. Kol laukiu jaunosios, prisimenu, kad lyg ir kažkur soc. tinkluose mačiau, kad Jurgita dabar Amerikoje, NYC. Pusiau juokais, pusiau rimtai pagalvoju kad užsiatostogavo. Juokai juokais, taip ir buvo. Ji pamiršo apie susitikimą ir buvo tuo metu NYC. Sekantis primatavimas suplanuotas likus 4 dienom iki vestuvių. Jau šitame momente man visa visa situacija pradėjo labai smarkiai nepatikti. Apie kokį profesionalumą gali kalbėti žmogus, kuris leidžia sau užsiatostogauti, kai pas tave nuotaka už savaitės turi vestuves.

Atvažiuoju aš į tą antrą primatavima, šį kartą jau Jurgita Lietuvoje - ačiū Dievui. Negaliu pasakyti, kad užėjus į studiją mane pasitiko malonus, mandagus žmogus. Na bet ok, tiek to, man svarbiausia buvo suknelė. Su suknele buvo beveik viskas gerai - reikėjo šiek tiek pasiaurinti viršutinę dalį. Sijonas buvo ryškiai per ilgas priekyje, nuotakai buvo nepatogu vaiksčioti, nes jis kokius 7-10 cm vilkosi žeme. Pasakėm pastabas, parodėme, kaip norėtume, kad viskas atrodytų, Jurgita bandė įtikinti, kad su ilgiu viskas ok ir kad nuotakai patogu vaiksčioti. Taipogi, nebuvo labai patenkinta, kad prašome pasiaurinti viršutinę dalį. Jeigu trumpai - jausmas buvo toks, kad tiesiog nenori dirbti, tingi. Na lyg ir viską aptarėm, viską kelis kartus pakartojome ir parodėme ir ramiai palikome suknelę sutvarkymui. Pažadėjo, kad rytoj ji jau bus gatava. Aš pasitikėdama profesionalumu sekančią dieną į Kauną nebevažiuoju.

Sekančią dieną, kai iki vestuvių lieka dvi dienos, rašo man nuotaka, kad suknelę gerokai patrumpino ir dabar matosi kojos priekyje. Atsiunčia foto ir tikrai!!!! suknelės priekis trumpas.. Skambinu, prašau duoti ragelį Jurgitai, kuri atsisako kažką tvarkyti, ir ką aš girdžiu į ragelį? o gi didžiausią absurdą! Jurgita man arogantiškai aiškina, kad ji sprendžia koks turi būti suknelės ilgis. Gerai, kad dar ne ji sprendžia koks turi būti nuotakos ūgis ir netrumpina kojų. O ir iš situacijos aišku, kad vieną dieną Jurgitai tinka per ilgos suknelės, kitą dieną, per trumpos suknelės - tinka visaip, svarbu, kad dirbti mažiau reiktų. Aišku, kai iki vestuvių lieka mažiau nei savaitė, taip ir vyksta suknelės tvarkymas - paskubom. Toliau aiškino man, kad taip atsitiko, dėl to, kad susiaurino viršutinę dalį ir ji pakilo, nors apie tai turėjo jos pagalvoti iš anksto, ne aš, ne nuotaka, nes jos dizainėrės - siuvėjos. Žodžiu, reikėjo ilgai aiškinti, kad jie padarė klaidą ir dabar turi persiųti sijoną. Galu gale sutiko. Galutinio varianto atsiemimas penktadienį, 16:00, kai iki vestuvių lieka - nieko nelieka, vestuvės rytoj.

Į galutinį primatavimą nusiunčiau savo komandos narę, kuri gyvena Kaune, kad prižiūrėtų visą eigą. Tai pas ją plaukai piestu stojosi nuo Jurgitos bendravimo. Primatavimas buvo ne studijoje o siuvykloje, kurioje nėra veidrodžio ir į prašymą pakeisti vietą, atsakymas buvo - tu jau prieš porą dienų 4 valandas matavaisi suknelę ir niekas nieko jau tau čia nebekeis. Kai prakalbome apie pinigus ir nuolaidą - apskritai vos nelikome be suknelės, nes pasiutusi Jurgita pareiškė, kad išvis neatiduos suknelės. Na ir tokia smulkmena - dėžės suknelei irgi negavome, vos celofaninį maišą gavome :D norėjo suknelę tiesiog ant pakabos mums atiduoti.

Žodžiu, labai nerekomenduoju Jurgitos bridal. Arogantiška, neprofesionali ir netaktiška moteris. Laikas ir nervai prieš vestuves svarbiau, o ir suknelės neturi kažko įpatingo, ko kita siuvėja nepadarytų. Manau, kad ir apie medžiagų specifiką žinotų daugiau.

Turiu pripažinti, kad galutinis variantas gavosi geras, suknelė atrodė gražiai, bet jokia suknelė, kad ir pati gražiausia neverta streso ir tokios nepagarbos. Nors mums ir buvo pasakyta, kad suknelė bus per ilga ir jeigu norėsit pasikirpsit patys :D Gerai, kad dar siųtis nereikia pačioms.

Šiais metais sekasi kažkaip su suknelėmis :D

Daugiau apie šias vestuves ir visus kitus paslaugos tiekėjus jau visai greitai ;) bus daug gėrio ir grožio!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page