top of page

Giedrė ir Kevin

Giedrė su manimi susisiekė, dėl vestuvių dekoro ir floristikos. Pirmo susitikimo metu išsiaiškinome, ko nori jaunieji. Jiems atrimas provanso stilius, žaluma, violetiniai atspalviai.

Savo šventei pasirinko sodybą Vila Viesai. Šioje vietoje Giedrei kilo lengvas nerimas, ar tiks norimas dekoras prie esamo vilos interjero. Mano pagrindinė užduotis buvo sukūrti visumą, kas mums puikiai pavyko.

Sodyba turėjo staltieses, nuo kurių ir prasidėjo tolimesnis dekoras. Spalva buvo labai palanki, nes tiko prie interjero spalvų ir prie mūsų suplanuoto dekoro. Gėlės rinkomės ryškias, bordo,violetinių ir rožinių atspalvių. Gėlių kompozicijoms pasirinkome hortenzijas, bijūnus ir solidago. Lengvi, stikliniai indai, permatomi ir pilkos spalvos. Stiklinius indus papildėme krištolinėmis polėkštėmis.

Gidrei ir Kevinui norėjosi šviesos salėje, tad nutarėm išsinuomuoti baltas kėdes, o prie jų priderinom baltas servetėles ir žvakes. Vardų korteles užsisakiau pas kaligrafę.

Lauke įsikūrė fotokampelis iš balto tiulio. Pagrindiniu akcentu tapo šviečiantis užrašas ŠEIMA. Aplinką dekoravime dovanotomis gėlėmis.

Giedrė tiksliai žinojo, kokios nuotakos puokštės ji nori. Aš labai apsidžiaugiau, kad ji pasirinko ryškią puokštę ir ji tapo jos akcentu. Taip pat gaminome ir pamergių puokštes, derinome jas prie pilkų suknelių.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page