top of page

Misija:vestuvės - vietos pasirinkimas ir degustacinis meniu

Na ką, pamatėte jau ir III laidą projekto Misija:vestuvės. Apie dalyves ir jų istorijas galite paskaityti čia https://www.zmones.lt/naujiena/aktualu/projekte-misija-vestuves-keturiu-vaiku-mama-apie-skausma-netekus-pirmagimio-ir-vyro-isdavyste-1102-770776

Na o aš papasakosiu apie vietos pasirinkimo svarbą ir degustacinius menių. Šventės vietą reikia rinktis ypač atsakingai, nes joje vyks didžioji jūsų šventės dalis, o neretai ir visas dienos veiksmas buna būtent pasirinktoje vietoje. Planuodami, apsispręskite, ar norite vienos dienos vestuvių, ar planuojate nakvoti. Švenčiant vestuves vasara, labai svarbi ne tik salė, bet ir aplinka. Nors antroje laidoje kalbėjau apie maisto mobilumą ir Šefą ant ratų, bet planuojant vestuves savarankiškai, tikrai paprasčiau, kai gerą maistą teikia vietoje.

Šiandien norėčiau papasakoti šiek tiek apie Belmontą, kuris randasi Vilniuje. Šitoje vietoje yra viskas, apie ką rašiau auksčiau. Nepaisant to, kad Belmontas randasi mieste, jo aplinka yra turtinga gamta - mišku, upeliu, mini kriokliais ir pievelėmis. Nors sezono metu, privatumo Belmonte tikrai nerasite, ten atvyksta jaunieji pasifotografuoti, labai tikėtina, kad jūsų šventė bus ne vienintėlė, čia atvažiuoja šeimos praleisti laisvalaikį ir pan. Belmontas gali pasiūlyti ne vieną salę ir tai yra didelis jo privalumas. Mano salės favoritės yra "Arkų salė" ir "Vila Gloria" .

Maistas maistas maistas. Aš esu didėlė megėja pavalgyti ir man labai svarbi maisto kokybė šventėje. Todėl ir savo jauniems, visada stengiuosi sudaryti tobulą menių, kuris tiktų ir svečiams. Renkantis maistą, visada prašau degustacinio menių, kad galėtume susipažinti su virtuve. Neretai atsitinka taip, kad restoranas nustebina jau visiems žinomais patiekalais. Žmonės, kurie nėra linkę eksperementuoti, paragavę jiems neįprastų patiekalų drąsiau juos renkasi. Visgi, vestuvės nėra eilinis gimtadienis ir čia reikia sau leisti daugiau.

Labai svarbus ne tik maisto skonis, bet ir jo pateikimas, todėl užsisakius degustacinį menių, galėsite įvertinti ir tai. Išsirinkę karštuosius patiekalus, nepamirškite priderinti prie jų tinkančius gėrimus. Serviravimo indai irgi svarbus momentas į kurį reikia atkreipti dėmesį. Klauskite restoranų, kokius indus turi. Norėdami išgauti tobulą vaizdą, rinkitės kokybišką stalo tekstilę, polėkštes, taures ir įrankius. Neužkraukite stalo maistu.

Tiek šiandien!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page