top of page

Gintarė ir Julius. Popietės vestuvės.

Pagalvojus apie šią porą, prisimenu, kaip pirmo susitikimo metu įsimylėjau jų grožį ir vidinę ramybę. Jau tada supratau, kad šventė bus jauki ir šilta, tiap ir buvo!

Vestuvių planavimas buvo labai paprastas ir sklandus, nors eigoje keitėsi viskas, nuo datos iki pilnos vestuvių koncepcijos. Pirminis planas buvo šventę daryti liepos vidury, Kauno botanikos sode Aukštosios Fredos dvaro rūmuose ir jo kieme su vedėju ir dj ir visais įprastais dalykais.. Tačiau pasiruošimo metu įvyko stebuklas ir teko viską pakeisti. Kadangi liepos mėnėsi Gintarė jau būtų su tikrai dideliu pilvuku, vestuvių datą paankstinom ir pasirinkome gegužės 6 d. Visiems, kad bijo, daryti vestuves ne vasara, dėl blogo oro, tą dieną lauke buvo 25-26 laipsniai, švietė saulė ir nebuvo ne vieno debėsėlio. Taipogi pasiūliau daryti vestuvių popietę, kadangi Gintarė nebuvo tikra, ar gerai jausis ir galės švęsti iki paryčių. Vestuvių popietės koncepcija labai pasiteisino - spėjome viską: ir ceremoniją apturėti ir pašokti ir tortą paragauti. Atsisakėm vedėjo, palikom tik muzika. Visą šventę perkėlėm į lauką, išsinuomavom palapinę, kuri turėjo saugoti nuo lietaus, bet padėjo slėptis nuo karščio. Po ceremonijos padarėm transformaciją ir perkėlėm kėdes į palapinę, kur jau buvo sustatyti staliukai, Visa šventė buvo laisva forma, jokių formalumų, suvaržymo ir tas labai jautėsi ir matėsi tiek pas jaunuosius tiek pas visus svečius.

Gintarė norėjo laisvos suknelės, su kuria patogu judėti, kuri nevaržo ir lengvai krenta. Prie šiek tiek bohemiškos suknelės, kurią siuvo pagal specialų užsakymą, nusprendėme pasirinkti ir laisvesnę šukuosieną, papuoštą gyvomis gėlėmis. Nuotakos įvaizdį užbaigė romantiškas make up ir laisva, didėlė puokštė. Julius, tiesą sakant, mane labai nustebino drąsiu kostiumo pasirinkimu, bet atrodė tobulai!

Mašinos pasirinkimą derinome su Juliumi, iškarto žinojau, kad jie nori kabrioleto, bet taipogi buvo aišku, kad jis turi būti kitoks, ne modernus, klasikinis, bet ne per daug išpūstas. Alfa spider s3 raudonos spalvos buvo kaip tik tai, ko reikia.

Jaunujų fotosesiją buvo nuspręsta daryti iki ceremonijos, kadangi šventė vyko tik 5 valandas, jas norėjosi praleisti draugų ir artimujų rate. Taipogi keltis 5 ryte, kad pasidaryti make up irgi nesinorėjo. Tokią dieną reikia pasidaryti maksimaliai atpalaiduotą ir niekur neskubėti, džiaugtis kiekvienu momentu.

Fotosesijas vietas rinkomės kartu su fotografe. Viena iš vietų pasirinkome Linkuvos dvarą ir tai buvo puikus sprendimas, nes nuotraukos atrodo puikiai. Svarbus momentas besirenkant fotosesijos vietas buvo lokacijos ir patogumas, nesinorėjo daug praleisti laiko važinėjant arba vaikšant.

Ceremonijai pasiūliau vietoje standartinės arkos, pasirinkti apvalią arką - ji tapo visos šventės akcentu. Kadangi viskas vyko gamtoje, norėjosi išlaikyti laisvės jausmą ir neperkrauti daiktais erdvės, taip atėjo mintis pasirinkti permatomas kėdes, kurios tarsi susiliejo su žaluma. Dėl tos pačios priežasties nesirinkome ir griozdiškų palapinių.

Vakaro kulminacija buvo torto pjovimas, bet ne tas visiems įprastas, o su labai gražia idėja - torto viduje kremo spalva išdavė paslaptį - ko laukiasi Gintare ir Julius, berniuko ar mergaitės ! Labai jautrus ir gražus momentas.

Galiu drąsiai teigti, kad tai buvo jaukiausios vestuvės, jos buvo apie tikrą meilę, apie šeimą ir pačius atrimiausius..


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page