top of page

I&W

Šiais metais man žiema totalus kirvis. Nors ir daug sniego, jausmas labai pilkas, Vienintelis dalykas kurio noriu šią žiemą, tai pleduko ir arbatos su sausainiais. O dar peržiūrėti ką padariau ir sukūriau per metus.

Ivona ir Waldemaras, buvo ne tik mano klientai, bet tapo draugais! Dažniausiai pasibaigus vestuvėms, kad ir pats geriausias santykis su jaunaisiais, pasibaigia. Su I&W , manau, dar ilgam liksime draugais. Jų vestuves pradėjau planuoti likus truputi mažiau nei metai laiko. Visas darbas buvo paprastas ir sklandus, kad per porą mėnesių turėjome suplanavę visas vestuves ir buvo likusios smulkmenos, kurios turi būti sprendžiamos arčiau vestuvių dienos.

Svarbiausias dalykas organizuojant bet kokią šventę arba renginį, svarbiausias dalykas pasitikėjimas ir abipusė pagarba. I&W, toks jausmas, kad gimė dirbti komandoje.

Vestuvių datą pasirinko populiariausią 2018 08 18. Labai juokiamės, nes kai susitikome, jie taip paprastai pasakė man datą, nes ją pasirinko visiškai nepagalvoję apie jos populiarumą, bet tai visiškai niekaip neįtakojo pasirinkimų kiekį - gavome visus norimus paslaugų tiekėjus!

Pagal lenkų tradicijas visas pasiruošimas vyksta namuose su šeimos nariai. Pora jau turi nuostabų sūnų ir jie labai norėjo vestuvių rytą praleisti niekur neskubant. Sunkiausias darbas buvo įtikinti mamas, kad jaunieji ruošis ne namuose :) , bet viskas pavyko ir tai buvo vienas geriausių sprendimų! Vestuvių rytas prasidėjo romantiškai, tik dviese.

Turiu vieną gerą patarimą - atsipalaiduokit ir darykite taip, kaip norite jus. I&W iškarto sakė, kad nenori ilgos, varginančios fotosesijos, jiems svarbiau buvo praleisti laiką su šeima, su draugais, džiaugtis kiekviena sekunde ir jiems taip puikiai gavosi.

Kadangi kviestinių svečių buvo labai daug, o jaunieji norėjo šventės mieste, pasirinkome Vaidilos teatrą. Tai puiki erdvė elegantiškoms vestuvėms.

Kūriant dekorą, jaunieji tikrai žinojo, kad nori auksinių elementų ir palmių, bet klasikinio ir elegantiško dekoro. Gaminome klasikinės formos gėlių kompozicijas iš žalumos, kaip akcentą, sudėjome orchidėjas. Pagrindinės kompozicijos buvo labai aukštos ir plačios, kadangi Vaidilos teatro erdvė to reikalauja. Aplink pagrindinę kompoziciją, auksinėse žemose vazose jaukiai, kaip debesėliai susėdo baltos hortenzijos.

Saldų stalą šį kartą vainykavo auksinis tortas, pagamintas Liu patty kepykloje. Ačiū Liucinai už tai!

Aš esu labai dėkinga, kad pasitikėjote manimi nuo pradžių iki galo. Myliu jus!

Tikrai žinau, kad susitiksime dar :)


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page