top of page

Misija:vestuvės - maistas ir dekoras

Šiais metais aš išbandžiau save naujoje veikloje - filmavimo aikštelėje. Pabuvojau iš abiejų kameros pusių, Šiandien papasakosiu apie projektą Misija:vestuvės, kuriame aš, kaip vestuvių planuotoja dalinuosi planavimo patarimais.

Antroje laidoje kalbėjome apie mobilias šventes. Planuojant vestuves dažnai tenka ieškoti sprendimų įvairiose situacijose. Labai svarbus dalykas šventėje yra maistas. Mano galva, jam turi būti skirta daug dėmesio ir tai tikrai nėra vieta, kurioje galima taupyti.

Vis dažniau poros klausia, ar įmanoma pasidaryti šventę gamtoje, miške arba senelių sodyboje. Ruoštis tokiai šventei yra daug sunkiau, bet tai tikrai įmanoma. Dabar galima išsinuomuoti viską - palapinę, šildytuvus, stalus ir kėdes, indus ir kitą reikalingą atributiką. Darant vestuves senelių sodyboje arba miške, susidursite su virtuvės problema, arba jos nebus visai arba ji tikrai nebus skirta profesionaliam maisto gaminimui, dideliam žmonių skaičiui. Mobili virtuvė, tokia, kaip Šefas ant ratų , vienas iš geriausių ir protingiausių sprendimų.

Iš nuotraukų matosi, kad maistas gaminamas jų autobusiuke, gali būti labai įvairus, pradedant nuo tradicinių patiekalų, BBQ iki jūros gerybių ir gurmaniškų šedevrų.

Tiesą sakant, teko susidūrti su labai prastomis virtuvėmis ir nuomuojamose sodybose, tad mobili virtuvė tikrai geras sprendimas ne tik miško vestuvėms.

Dekoras.

Šventėje turi derėti viskas - vieta, maistas, dekoras, alkoholiniai gėrimai, jaunujų įvaizdis. Galvojant apie dekorą, svarbiausia atsižvelgti į švnetės vietą. Jeigu tai miškas, gamta, paviljonas - rinkites ir atitinkamą dekorą. Dažnai sulaukiu klausimų apie tai, kaip sutapyti dekoruojant vestuves. Svarbiausia, įsivertinti savo biužetą dar iki pradedant planuoti vestuves ir turint visame kame prabangą, nepradėti taupyti dekorui. Kadangi šiandien daug kalbu apie vestuves gamtoje, šiai temai turiu kelis ir dekoro sprendimus, kurie tikrai gali kainuoti ne "kosminius" pinigus, bet atrodyti gražiai, kokybiškai ir netgi prabangiai. Greenery tematika, vienas iš geriausių sprendimų. Kompozicijos gali būti labai įvairios, nuo žemų iki didžiausių "debesų" nuleistų nuo paviljono lubų. Samanos ant stalų, medinės polėkštės, aksominės staltiesės, permatomos arba medinės kėdės - detalių labai daug, svarbiausia viską sudelioti protingai. Jeigu biudžetas yra labai ribotas - dekorą galite rąsti miške arba pasinaudoti vazoniniais augalais, kurie turi daug masės ir kainuoja mažiau, už skintas gėles ir žalumą.

Smagaus pasiruošimo ir sprendimų ieškojimo. Mūsų komanda visada pasiruošusi jums padėti ne tik vestuvių planavimo klausimais, bet ir kitų, jūsų svarbiausių šeimos švenčių.

Visiems, kam įdomu pamatyti šį projektą, ta galite padaryti per TV3 televiziją, šeštadieniais 18:00


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page